Norbert Hey Center Faceboek

HET GING ER SOMS VROLIJK AAN TOE...

...in de kleedkamers van de "Norbert Hey Club". De IT-ers die het Norbert.be web verzorgen waren toen niet eens geboren... Het web bestaat dan ook uit herinneringen en foto's, hen werden toegestuurd door medewerkers en bezoekers die het wél hebben meegemaakt. Natuurlijk krijg ook ik van hen regelmatig scans met de vraag : wat is dit en/of wie zijn dat? Nu is namen onthouden voor mij altijd al een ramp geweest. En ik heb ook veel te snel geleefd en dus alleen als anderen mij zeggen "weet je nog dat"... gaat bij mij een belletje rinkelen. Zo herken ik (op de foto onder) naast mij (met bril ) Marleen, dan Marianne en helemaal links Eddy. Van die andere jongens van mijn showgroep" weet ik niet meteen de naam. Kan iemand mijn geheugen ff opfrissen ? Dan maak ik eindelijk weer een goede beurt bij de redactie !

HET VOLLEDIGE NORBERT WEB

...is bij voorker te bekijken op PC (of eventueel tablet) : https://www.norbert.be/